Formuesdagen 2021

39:dag
17:tim
56:min
10sek

Meld meg påpeople

Nicolai Tangen

people

Sunniva Rose

people

Ingrid Teigland Akay

people

Karl Johan Lier

people

Karen Dolva

people

Kristin Clemet

people

Kaveh Rashidi

people

Øystein Thøgersen

Program

Kl. 09.00 Kaffe og mingling

Kl. 09.30 Velkommmen 
Sunniva Rose, programleder og moderator, og Øystein Bø, administrerende direktør i Formuesforvaltning

Kl. 09.35 Intervju og samtale
Nicolai Tangen, leder for Oljefondet

Kl. 10.00 Panelsamtale: Hvordan kunnskap og forskning kan bli business?
Ingrid Teigland Akay, gründer og managing partner i Hadean Ventures, Karen Dolva, daglig leder og medgründer i No Isolation, og Karl Johan Lier, leder i Autostore

Kl. 11.00 Panelsamtale: Drømmen om et klokere og mer kunnskapsbasert ordskifte
Kristin Clemet, daglig leder i Civita, Øystein Thøgersen, rektor ved Norges Handelshøyskole NHH og Kaveh Rashidi, lege og spaltist i Aftenposten

Kl. 11.30 Lunsj

 

Vitenskap, kunnskap og klokskap

Det siste halvannet året har vi sett hvordan en globalisert og digitalisert verden har klart å samarbeide, forske og undervise på nye og innovative måter. Samtidig har et stadig mer polarisert ordskifte skapt dype kløfter.

Verden står foran store utfordringer. Fremfor alt en klimakrise som gradvis påvirker oss mer og mer. Utfordringene er umulig å løse uten samarbeid og stadige fremskritt innen forskning og innovasjon.

Formuesdagen 2021 samler kunnskapsrike og kloke mennesker som skal hylle kunnskap, vitenskap og livslang læring. Gjennom samtaler og paneldebatter skal de gi innsikt i hvordan kunnskap og vitenskap kan bli til klokskap for hver og en av oss.

Velkommen til Formuesdagen 2021 på Clarion Hotel The Hub, tirsdag 9. november kl. 09.30-12.00!

I påmeldingsfeltet velger du selv om du ønsker å delta fysisk, digitalt eller ved ditt lokale Formuesforvaltning-kontor.

Intervju og samtale

Nicolai Tangen

Nicolai Tangen ble august 2020 formelt tilsatt som sjef for Oljefondet. I 2005 startet han hedgefondet AKO Capital, og da han forlot fondet i 2020 var det vokst til et investeringsfond med 17 milliarder dollar under forvaltning. I 2013 etablerte Tangen AKO Foundation som støtter initiativer innen utdannelse, kunst og klima. Tangen har økonomiutdannelse fra Wharton School of Finance ved University of Pennsylvania, mastergrad i kunsthistorie og en master i organisasjonspsykologi fra London School of Economics. Nicolai Tangen er genuint opptatt av livslang læring og kunnskapsdeling, og er kjent for å tenke utradisjonelt ved å bruke eksempelvis psykologer og avhørseksperter til å gi sine ansatte ny innsikt.

image

image

Årets programleder og moderator

Sunniva Rose

Sunniva Rose er kjernefysiker, forfatter og forskningsformidler. Hun har doktorgrad i kjerne- og energifysikk fra Universitetet i Oslo, og hun har blant annet forsket på bruk av Thorium i kjernekraftverk. I 2020 utgav hun boken «Vi er stjernestøv – kjernefysikk for folk flest». Sunniva Rose er kjent fra ekspertpanelet i NRKs populærvitenskapelige programmer «Big Bang», og «Abels Tårn».

Praktisk informasjon om arrangementet:

Dato: Tirsdag 9. november
Tidspunkt: Kl. 09.00-11.30
Sted: Clarion Hotel The Hub, Biskop Gunnerusgt. 3, Oslo

Påmelding

På Formuesdagen 2021 kan du velge om du vil delta fysisk på arrangementet, se live-stream der du selv måtte ønske eller ved ditt lokale regionskontor. Dette velger du i påmeldingsskjemaet.