WHAT'S NEXT?

HR-sjefen i Spotify skal fortelle om fremtidens organisasjonskulturer. Arild og Ariane Spandow vil gi innsikt i utfordringene med å være arvinger i et stort generasjonsskifte, mens Cilia Holmes Indahl skal snakke om hvordan hun skal bygge opp en av Nordens mest spennende miljøstiftelser, EQT Foundation. Dette er noen av årets spennende bidragsytere på årets Formuesdag, som vi tror blir et av førjulens beste online-eventer.

Å forstå hvilke endringer man står overfor er viktigere enn noen gang. Kunnskapen kan bli avgjørende for å bevare dagens verdier og skape nye. Vi inviterer deg til å få innsikt i "What's Next" – der du er.

Formuesdagen vil for første gang gjennomføres som et online event den 25. november fra kl. 18.00–20.00. Dette vil du ikke gå glipp av. Meld deg på idag!

Formuesdagen 2020

Sted: Der du er
Dato: Onsdag 25. november
Tid: 18.00–20.00

Meld deg på

Speakers

Niklas Källner

Moderator

Prisbelønnet journalist og programleder som ble kjent i både Norge og Sverige som utegående reporter i talkshowet «Skavlan». Niklas har ledet en rekke andre programmer i tv og radio, og vært gjest i for eksempel Nytt på Nytt (NRK) og Spanarna (SVT). I programmet «Arvinge Okänd» («Ukjent arving på NRK») er Niklas en av to programledere som leter etter og møter mennesker med en ukjent familiehistorie og rett til en arv. Program-idéen er blitt solgt til en rekke land, og nominert til flere priser. Niklas har også gitt ut boken «Tills man dør lever man» og smalltalk-boken «Och bilen går bra?»

Martin Schütt

Managing Partner Askeladden & Co

Co-founder og managing partner i Askeladden & Co, som har som mål å bygge «verdens fremste gründerbedrifter». Etter en kometkarriere i McKinsey ble Martin med å starte opp gründerfabrikken Askeladden & co. De siste to årene har han ledet arbeidet med å starte en rekke virksomheter innen bransjer som Cutters (frisør), Dr. Dropin (lege), Squeeze (massasje), Verd (begravelsesbyrå), Olio (skjønnhet) og Blid (tannlege). Felles for selskapene Askeladden og Martin står bak, er at de utfordrer tradisjonelle bedrifter som opererer i modne markeder med lave inngangsbarrierer. Askeladdens selskaper har allerede flere hundre millioner kroner i samlet omsetning, og sysselsetter over 700 mennesker.

Emma Tryti

Daglig leder Kron

Emma er daglig leder i Kron og har lang erfaring fra innovasjonsledelse. Hun har hatt ulike lederroller i Vipps siden Vipps ble født, sist som CCO, netthandel og regningsbetaling. Før Vipps hadde Emma ulike lederroller i blant annet DNB og Gresvig, og jobbet med private equity-transaksjoner i Danske Bank. Emma drives av skaperglede, og får energi av å utvikle team og lage løsninger som forenkler hverdagen for folk. Emma er siviløkonom med en mastergrad i matematikk og finans fra UWA, Australia.

Giovanni Fili

Gründer og CEO Exeger

Gründer og CEO i svenske Exeger, et selskap som står bak en unik solcelle-teknologi. Exeger har utviklet tynne, fleksible solceller som kan printes på ulike materialer og flater, og hente strøm fra all slags lys, også innendørs. Giovanni har over 20 års erfaring med entreprenørskap, og har jobbet særlig mye med å kommersialisere høyteknologi-selskaper. Han har deltatt i flere rundebordsamtaler med Sveriges energi- og digitaliseringsminister for å diskutere vilkårene for entreprenørskap i Sverige. Han har også deltatt på statsbesøk sammen med den svenske Kongen som representant for fremtidens svenske industri. Giovanni Fili ble nylig oppnevnt som fast medlem i forumet som skal rådgi den svenske statsråden på situasjonen for entreprenørskap i Sverige.

Cilia Holmes Indahl

Head of EQT Foundation

Head of EQT Foundation i Stockholm, en stiftelse med en aksjekapital verdt 1.4 milliarder svenske kroner. EQT er et private equity-selskap som forvalter eiendeler for rundt 410 milliarder kroner, mens Indahl har ansvar for EQTs «globale filantropiske aktiviteter». Hun er ekspert på bærekraft og bærekraftige forretningsmodeller, har vært direktør for bærekraft i Aker Biomarine, og har inspirert en rekke nordiske selskaper til å forstå hvorfor de må integrere bærekraft i forretningsmodellen. Cilia har også vært administrerende direktør i investeringsselskapet Katapult Group, tidligere Nordic Impact. Hun er utdannet siviløkonom med dobbelt mastergrad i internasjonal business og bærekraftig utvikling fra NHH og HEC Paris. Cilia har også jobbet ved den norske FN-delegasjonen i New York og vært konsulent i KPMG.

Arild Spandow

Gründer og CEO Amesto Group

Administrerende direktør og gründer i Amesto Group, som nylig ble kåret til et av Norges 25 mest innovative selskap av Innovasjonsmagasinet og Computerworld. Amesto ble etablert i 2002, og er heleid av Spabo-gruppen, som Arild eier sammen med sine søsken Ariane og Jan. Amesto er i dag et nordisk teknologihus som leverer blant annet forretningssystemer, rådgivning og ulike konsulent- og it-tjenester. Selskapet har også tilrettelagt for en rekke «intraprenører», som har valgt å utvikle sine gründerselskaper sammen med Amesto. Fra å omsette for noen få millioner i 2003 hadde Amesto i 2019 en omsetning på over 1.3 milliarder, og over 1000 ansatte i Skandinavia, Nord-Amerika, Irland, UK og Nederland.

Ariane Spandow

Head of Corporate Social Value i Amesto Group

Amesto ble etablert 2002, men har røtter tilbake til vikarbyrået som Arianes farmor grunnla i 1947. Selskapet har i dag virksomheter i en rekke land og har spesialisert seg på tjenester innen regnskap og lønn, rekruttering og konsulentutleie, programvare og tolketjenester. Ariane er yngst blant søsknene Spandow, som alle har aktive lederroller i familieselskapet og er eiere i Spabo-gruppen. Ariane startet sitt eget selskap og butikk-konseptet «Den kule mage» 25 år gammel. I 2012 ønsket hun å gå mer aktivt inn i familieselskapet, etter å ha vært styremedlem i Spabo-gruppen siden 2008. Hun begynte i markedsavdelingen i 2012, før hun fikk ansvar for bærekraftarbeidet, og særlig det sosiale perspektivet på forretningsdriften. Ariane har sett hvordan et tydelig fokus på sosiale verdier kan skape en intern stolthet, men også være et konkurransefortrinn for selskapet.

Katarina Berg

HR-sjef Spotify

Katarina Berg leder Spotifys globale HR-team – samt Spotifys globale arbeidsplass-service og teamet for operativ strategi. Hun har vært en del av selskapet siden 2013, og med i transformasjonen fra startup til internasjonalt selskap. Før hun kom til Spotify har Katarina hatt et flertall sjefsroller innen HR i en rekke internasjonale selskaper, blant annet Preem, Swedbank, Kanal 5, og 3. Utover å tilgodese individers behov i en mangfoldig, innovativ og endringsvillig organisasjon fokuserer Katarina også på å bygge team og etablere prosesser for å skape et arbeidsmiljø der kreative og lidenskapelige medarbeidere har mulighet til å være sitt aller beste jeg, ha det gøy på jobb og utvikles karrieremessig.

Lars Strannegård

Rektor Handelshögskolan i Stockholm

Lars Strannegård er rektor for Handelshögskolan i Stockholm og professor i lederskap. Han har de seneste årene jobbet for å styrke för Handelshögskolan med hjelp av forskning og utvikling innenfor kjerneområdene, innføre store tiltak i forbindelse med bærekraft, kunst og litteratur. Han har publisert en rekke antall bøker og artikler, og har mange styreverv med kobling til kultur, medier og uvikling.

Program

 • NEXT IN BUSINESS
  • Med Martin Schütt og Emma Tryti
 • NEXT GENERATION
  • Med Ariane Spandow og Arild Spandow
 • NEXT IN SUSTAINABILITY
  • Med Cilia Holmes Indahl og Giovanni Fili
 • NEXT IN LEADERSHIP
  • Med Katarina Berg og Lars Strannegård

 

Hjertelig velkommen til
Formuesdagen 2020

Onsdag 25. november kl. 18.00–20.00

Klar til å komme i gang?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg raskt.

Kontakt oss angle-down

Få innsikten rett i innboksen.

Vi sender deg bare informasjon når vi har noe vi tror er nyttig for deg.

Registrer deg angle-down
image

Trygghet

Hvordan kan du skape trygghet i dag og i fremtiden? Hva med barna? Hva om det skjer en ulykke?

Les mer
image

Bevare og utvikle

Hvor mye bør du investere? Hvordan investerer du for fremtiden? Hvordan får du god kvalitet på investeringene?

Les mer
image

Skape

Hva må du sette av for gründervirksomhet? Hvordan kan du frigjøre mer tid? Eller utgjøre en forskjell?

Les mer