image

Et rikere liv 

Vi har lang erfaring med å hjelpe gründere langs kysten som har skapt formuen fra havet. Som din rådgiver skal vi gjøre livet bedre for deg, her og nå. Vi hjelper deg med å definere hva som virkelig er viktig, slik at du kan fordele tid og kapital i tråd med det. På den måten blir verdiene du har skapt gjennom et langt liv en kilde for nye drømmer og mål. Både for deg og for neste generasjon.

Kontakt oss her ›

Har du kontroll på din formue?

Første steget mot å legge en god formuesplan er å kartlegge områder du bør ta tak i. Vi starter alltid vår rådgivning med å bli kjent med deg og dagens situasjon. Ved at du tar vår test får vi en oversikt over dine behov og hvordan vi kan hjelpe deg med å få bedre helhetlig kontroll. Har du kontroll på alt som bør med i en god formuesplan?

Ta testen!

image

Slik hjelper vi dyktige gründere innenfor havbruk og oppdrett

Har du lykkes med å skape store verdier innenfor havbruk og oppdrett? Slik bevarer og utvikler du verdiene som er skapt på best mulig måte.

Fisk og sjømat fra havområdene utenfor Norges lange kystlinje har vært kilde til enorm verdiskapning. Det er mye takket være flinke gründere innenfor hav bruk og oppdrett som har tatt risiko og arbeidet hardt.

Formuesforvaltning har i mange år hjulpet en rekke bedriftseiere innenfor sjømatnæringene med å bevare og utvikle verdiene som er skapt.

– Mange av gründerne innenfor sjømatnæringen har bygget sten på sten over generasjoner. De er eksperter på næringen og på hvordan de skal bygge vellykkede bedrifter. Men mange opplever at de trenger rådgivning når det kommer til hvordan man skal håndtere en stor formue, sier Hugo Bardo, som leder Formuesforvaltnings kontor i Tromsø.

Les hele artikkelen

Normann Oftedal

Stavanger, Haugesund
(+47) 995 87 106
normann.oftedal@formue.no

Kontakt Normann

Monica Salthella

Bergen
(+47) 952 65 950
monica.siv.salthella@formue.no

Kontakt Monica

Hans Jørgen Tranvåg

Ålesund
(+47) 905 15 393
hans.jorgen.tranvag@formue.no

Kontakt Hans Jørgen

Hugo Bardo

Tromsø
(+47) 941 35 506
hugo.bardo@formue.no

Kontakt Hugo

Jørgen Nygård

Trondheim, Tromsø
(+47) 941 66 733
jorgen.nygard@formue.no

Kontakt Jørgen

Vi har også kontorer i


Oslo · Drammen · Fagernes · Romerike · Gjøvik · Hamar · Haugesund · Kristiansand · Moss · Grålum · Skien · Stavanger

Klar til å komme i gang?

Send inn kontaktskjema

Klar til å komme i gang?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg raskt.

Kontakt oss

Få innsikten rett i innboksen.

Vi sender deg bare informasjon når vi har noe vi tror er nyttig for deg.