Få innsikten rett i innboksen!

Vi er der du er

Våre rådgivere i Oslo hjelper deg gjerne

dont remove this text only change backgruond URL in div bellow

holder

Oppnå formålet

Hver formue har sin unike historie. Det handler om drømmer som har blitt til virkelighet, lyse ideer som er satt i produksjon og familier som har stått sammen gjennom generasjoner. Vår jobb handler om å hjelpe deg med å sette nye mål for verdiene som er skapt. Hva er virkelig viktig for deg og din familie fremover?

Vi ser ikke på investeringsproduktene som løsningen på kundeutfordringer. Jobben vår er å gjøre livet bedre for våre kunder, her og nå. Sammen skal vi skape en trygghet for at du når dine neste mål – enten det er å skape noe nytt, frigjøre tid eller sikre et vellykket generasjonsskifte.

På denne måten blir kapital et middel, og ikke et mål.

Som din rådgiver er vi alltid bare en samtale eller et møte unna, samtidig som vårt digitale verktøy gir deg trygghet, holder oversikt over avkastning og frigjør tid til de viktige tingene i livet.

Vi hjelper deg med å få mest mulig ut av din formue.

Ole Andreas Bjerke
Daglig leder Oslo

(+ 47) 952 86 173
ole.andreas.bjerke@formue.no

Hvor god kontroll har du på formuen din?

Første steget mot å legge en god formuesplan er å kartlegge områder du bør ta tak i. Vi starter alltid vår rådgivning med å bli kjent med deg og dagens situasjon. Ved at du tar vår test får vi en oversikt over dine behov og hvordan vi kan hjelpe deg med å få bedre helhetlig kontroll. Har du kontroll på alt som bør med i en god formuesplan?

Quiz
Formuesforvalterne Karoline Lozowski og Vibeke Bryde Christensen hjelper mange formuende i Oslo med å bevare og utvikle verdier. De ønsker å hjelpe flere.

image

Bedriften vår er solgt – hva nå?

Det han hadde gått og ventet på hadde endelig skjedd. År med hardt arbeid var i ferd med å betale seg. Salget av bedriften ville gi Petter og familien økonomisk trygghet og muligheter til å realisere ting de til nå bare hadde drømt om.

Rapporter

Private equity som et bidrag til en helhetlig portefølje

Private equity markedsføres ofte som noe spennende. Faktum er at investeringene ofte tar lang tid. Det er tilnærmet umulig som privatinvestor å få tilgang til de beste forvalterne. Private equity har vært en viktig bidragsyter i våre kunders porteføljer over tid, og vi utførte våre første private equity-investeringer i 2003. Siden den gang har vi kontinuerlig utviklet og forbedret hvordan vi tilbyr private equity på en kapitaleffektiv måte.

image

Kontakt

For å hjelpe deg på best mulig måte, trenger vi å vite litt mer om deg og dine planer. Fyll ut kontaktskjemaet, så kontakter vi deg.

Vennligst beskriv hva vi kan gjøre for deg.

Test hvordan det er å være kunde!

Vi gjør det enkelt for deg å være kunde hos Formuesforvaltning. Last ned Formueappen og test hvordan du kan holde deg oppdatert på utviklingen i din portefølje, ordrer, avtaler og aktuelle hendelser.

image