Vi er der du er

Våre rådgivere i Drammen hjelper deg gjerne

Kontakt oss

Oppnå formålet

For lenge har finansnæringen presentert produktene sine som løsningen på kundeutfordringer, pakket inn i lange linjer med teknisk språk og unntak med fintrykk. Alt basert på antagelsen om at kundene ønsker å bruke pengene sine for å få mer avkastning, så de har så mye som mulig når de dør. I de fleste tilfeller har kundene våre tilstrekkelige ressurser til å takle fremtiden.

Jobben vår er å gjøre livet bedre for våre kunder, her og nå. Du trenger ikke bruke tiden din til å fordype seg i investeringsverden og ofre ting i dag for bedre avkastning i morgen. I stedet kan du definere hva som virkelig er viktig og distribuere tid og kapital i tråd med det.

På denne måten blir kapital et middel, og ikke et mål. Din rådgiver er alltid bare en samtale eller et møte unna, samtidig som vårt digitale verktøy gir deg trygghet, holder oversikt over avkastning og frigjør tid til de viktige tingene i livet. Vi hjelper deg med å få mest mulig ut av din formue.

 

Fredrik Ringdal Steiner

Daglig leder Drammen
(+47) 481 63 807
fredrik.ringdal.steiner@formue.no

image

CIO-Rapport

Investeringsåret 2020

Til tross for Covid-19 har investeringsåret 2020
nok en gang vært et godt år for kunder
i Formuesforvaltning.

Last ned rapporten

Quiz

Hvor god kontroll har du på formuen din?

Å håndtere en stor formue er en krevende jobb med mange fallgruver. For å få oversikt og ta kontrollen foreslår vi å se formuen i tre deler – Trygghet, Bevare & utvikle og Skape – der målet er å finne den rette balansen.

Ta testen nå

image

Bedriften vår er solgt – hva nå?

Det han hadde gått og ventet på hadde endelig skjedd. År med hardt arbeid var i ferd med å betale seg. Salget av bedriften ville gi Petter og familien økonomisk trygghet og muligheter til å realisere ting de til nå bare hadde drømt om.

Les mer

Kontakt

For å hjelpe deg på best mulig måte, trenger vi å vite litt mer om deg og dine planer. Fyll ut kontaktskjemaet, så kontakter vi deg.

Vennligst beskriv hva vi kan gjøre for deg.

Fredrik Ringdal Steiner

Daglig leder Drammen

(+47) 481 63 807
fredrik.ringdal.steiner@formue.no

Få innsikten rett i innboksen.

Vi sender deg bare informasjon når vi har noe vi tror er nyttig for deg.